ForumTURK ForumTÜRK - Türkiyenin Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumTURK ForumTÜRK - Türkiyenin Forumu

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sega Nitrik & Gölge Kaplan - Ölümü Bekledim

2 posters
YazarMesaj
GknStyLe
Üye
Üye
GknStyLe

<fieldset> <legend>Kısa Bilgiler</l : Sega Nitrik & Gölge Kaplan - Ölümü Bekledim Fb

Sega Nitrik & Gölge Kaplan - Ölümü Bekledim Empty
MesajKonu: Sega Nitrik & Gölge Kaplan - Ölümü Bekledim   Sega Nitrik & Gölge Kaplan - Ölümü Bekledim Icon_minitimePaz Ağus. 17, 2008 12:05 pm

Bursa yeraltından Gölge Kaplan ve İstanbul yeraltından Sega Nitrik size tadından doyamayacağınız bir albüm sunuyor.
13 Track (İntro & Outro ve 11 track) olan albümde "Musdy, K-Life, Taylan, Beyoğlu Family, Chaq2, Mahfi, Soundurak, Albatros, Gamze, Kado" gibi isimlerde yer alıyor..
Albümün Beatleri Gölge Kaplan'a ait olup tüm produksiyon (mix & mastering) Sega Nitrik'e Aittir..
Albümün yapımında emeği gecen herkese tesekkürlerimizi sunar keyifli dinlemeler dileriz...
(Kapak tasarım, web tasarım ve banner tasarımları icin Metin Koç'a Teşekkürlerimizi sunarız..)

myspace.com/nitriksega
myspace.com/golgekaplan
www.nitrical.com

Sega Nitrik & Gölge Kaplan - Ölümü Bekledim Nkapakri2
JoKeR*
Administratör
Administratör
JoKeR*

<fieldset> <legend>Kısa Bilgiler</l : Sega Nitrik & Gölge Kaplan - Ölümü Bekledim Fb
Durumu : Sega Nitrik & Gölge Kaplan - Ölümü Bekledim Manyak10

Sega Nitrik & Gölge Kaplan - Ölümü Bekledim Empty
MesajKonu: Geri: Sega Nitrik & Gölge Kaplan - Ölümü Bekledim   Sega Nitrik & Gölge Kaplan - Ölümü Bekledim Icon_minitimePaz Ağus. 17, 2008 2:59 pm

güzel paylaşım eline sağlık
https://forumturk.forummotion.com

1 sayfadaki 1 sayfası