GknStyLe Üye
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 35 Nerden : bursa <fieldset> <legend>Kısa Bilgiler</l : Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Sega Nitrik & Gölge Kaplan - Ölümü Bekledim Paz Ağus. 17, 2008 12:05 pm | |
| Sega Nitrik & Gölge Kaplan - Ölümü Bekledim
Bursa yeraltından Gölge Kaplan ve İstanbul yeraltından Sega Nitrik size tadından doyamayacağınız bir albüm sunuyor. 13 Track (İntro & Outro ve 11 track) olan albümde "Musdy, K-Life, Taylan, Beyoğlu Family, Chaq2, Mahfi, Soundurak, Albatros, Gamze, Kado" gibi isimlerde yer alıyor.. Albümün Beatleri Gölge Kaplan'a ait olup tüm produksiyon (mix & mastering) Sega Nitrik'e Aittir.. Albümün yapımında emeği gecen herkese tesekkürlerimizi sunar keyifli dinlemeler dileriz... (Kapak tasarım, web tasarım ve banner tasarımları icin Metin Koç'a Teşekkürlerimizi sunarız..)myspace.com/nitriksega myspace.com/golgekaplan www.nitrical.com | |
|
JoKeR* Administratör
Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 29 Nerden : Bursa <fieldset> <legend>Kısa Bilgiler</l : Durumu : Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Geri: Sega Nitrik & Gölge Kaplan - Ölümü Bekledim Paz Ağus. 17, 2008 2:59 pm | |
| güzel paylaşım eline sağlık | |
|